Често задавани въпроси

Защото сме лично отговорни

Фокусът на нашето обучение е отвъд успешното преминаване на изпитите и придобиването на правоспособност. Искаме младите шофьори да възприемат техники за безопасно шофиране, така че да се срещнат с пътя подготвени. Искаме да се включим в общите усилия и да допринесем за превръщането им в най-сигурното поколение, което някога се е движило по пътищата.

Ние знаем, че рискът 17-18-годишните да попаднат във фатална катастрофа е четири пъти по-висок, отколкото за водачите над 26 годишна възраст. В действителност, хората под 26 години съставляват само 15 % от шофьорите, но са включени в 36 % от смъртните случаи по пътищата.

Образованието и отношението са от решаващо значение за безопасното шофиране и ние искаме да предоставим възможно най-много полезна информация, така че да можете да избягвате честите капани на пътищата и тези, който поставят неопитността и младежката възраст.

Защото сме лично заинтересовани

Доволните от обучението курсисти са наш приоритет. Създаденото доверие ги превръща в лоялни клиенти и за в бъдеще и те са най-добрата оценка и реклама за нашата дейност.

В Auto Training съществува пряк контакт между курсистите и собствениците на учебния център, които са и преподаватели. Липсва опосредстване на учебния процес от финансово незаинтересовани и демотивирани служители и преподаватели, както се случва при обучението „на конвейр“ в някои от големите фирми.

Защото влагаме лично отношение в грижата към курсиста.

Стремим се да опознаем потребностите, интересите и възможностите на всеки конкретен курсист, защото това е в основата на съвместната ни дейност. Курсистът не е някой с когото да спорим, ние го разбираме. Курсистът е човек, който има желания и нашата цел е да ги задоволим при взаимна изгода.

Да. За всички свои курсисти, освен отличното обучение, Auto Training осигурява реални бонуси на стойност 195 лв.:
  • Безплатни 2 учебни часа преди изпита пред ДАИ - стойност 50лв.
  • Безплатни 2 учебни часа по управление след придобиване на правоспособност - стойност 50лв.
  • 10% отстъпка от цената, при записване на двама или повече курсисти - стойност 35лв.
  • Безплатно възстановяване на 13 контролни точки в продължение на една година. Този бонус можете да използвате за себе си, при необходимост, или да подарите на свой близък - стойност 65лв.

Началото на своето обучение можете да изберете сами чрез двете възможни форми:

Индивидуално обучение-започвате веднага. Auto Training е единствения учебен център, който предлага шофьорски курсове в София в тази удобна форма.

Групово обучение-всеки нов курс се разкрива в началото на четна седмица от годината, т.е. два пъти в месеца.

Продължителността също зависи от вашия избор:
  • Интензивен курс - 30дни
  • Ускорен курс - 45дни
  • Оптимален курс - 60дни
Можете да се запишете всеки ден, включително събота и неделя, след като ангажирате удобен за вас ден и час на тел. 0887 723 162 и посетите офиса на Auto Training на адрес: София, ул „Княз Борис I“, № 198 / Метростанция „Лъвов мост“ /
  • Лична карта
  • Диплома за завършено образование
  • Лична снимка

При записването, в офиса на Auto Training на адрес:

София, ул „Княз Борис I“, № 198 / Метростанция „Лъвов мост“ /, в брой.

Можете да заплатите обучението на две равни части: първата при записването, а втората в средата на курса.

Изпитите се заплащат преди провеждането на всеки от тях.

Не се начисляват никакви допълнителни такси, извън обявените. За всяко плащане ще получавате платежен документ.

Не. Няма никаква причина да се притеснявате, че приятелите ви се хвалят, че са започнали да карат на 13-14 години, напротив.

По-лесно е да се изграждат нови навици и то правилни, отколкото да се отстраняват погрешни.

Непрофесионалното обучение е всепризнат и сериозен проблем за младите водачи.

Чрез тест-драйв, предлаган от Auto Training.

За много хора първият опит за шофиране е с автомобила на родител или приятел, които макар и опитни шофьори, не са квалифицирани преподаватели. Често това се оказва трудно и разочароващо поради липсата на професионален подход от страна на "обучаващият" и създава негативни нагласи към шофирането. Изключително важно е първата среща с автомобила да бъде с професионален инструктор, за да можете да добиете реалистиччна представа за своите истински възможности и за това как ще ги реализирате. Auto Training предлага тест-драйв, при който с помощта на дипломиран преподавател ще можете да направите своята преценка. Това пробно шофиране се провежда на полигон, в удобен за вас неделен ден, след записване на тел. 0887 723 162. Цената е 50 олв.

Да. Началото на вашето обучение може да започне на 17 години и 9 месеца. Един месец преди да навършите 18 години можете да се явите на теоретичен изпит.

В деня след рожденния ви ден можете да се явите на практически изпит и така да придобиете правоспособност възможно най-рано на 18 години и един ден.

Да. Независимо дали сте завършили обучението изцяло или частично, дали сте се явявали на някой от изпитите или не и независимо от причината.

Достатъчно е да изявите желание и управителят на учебния център ще ви отпише от електронния регистър, в който сте записани и можете да продължите обучението си в друг, избран от вас учебен център.

Обемът на необходимото обучение няма как да бъде някаква предпоставена, от когото и да било, точно определена константа, една и съща за всеки човек.

Единствената, предварително известна константа, може да бъде само крайната цел на вашето обучение-придобиването на правилни и стабилни познания и умения за безопасно шофиране.

Количеството на нужните практически уроци варира в широки граници за различните хора и може да бъде установено единствено в хода на обучението и най-вече чрез вътрешните изпити.

Старанията ни са именно в тази насока: да дадем на нашите курсисти обективни критерии за самооценка, която да им позволи самостоятелно и добре осмислено да определят точното количество обучение, подходящо точно за тях.