Възстановяване на правото за управление на МПС по чл.157

Иформация

Обучителният курс и проверочният изпит се налагат съгласно изискванията на член 157 от Закона за движение по пътищата- когато свидетелството за управление е отнето поради загуба на всички контролни точки.

Обучението се състои от теоретичен курс с продължителност 36 учебни часа. Провежда се от 17:00 до 20:30ч. в учебния център. Теоретичното обучение улеснява разбирането и усвояването на позабравените правила за движение и помага за успешното полагане на теоретичния изпит.

Практическото обучение не е задължително, но ние сме предвидили 2 учебни часа практически упражнения за припомняне на правилата за правилно шофиране и за запознаване с изискванията на практическия изпит пред ДАИ.

Изпитите: След завършване на теоретичното обучение се провежда вътрешен изпит по теория, който цели да се установи постигнатото ниво и да се запознаете с новите изпитни тестове. Следва държавен теоретичен изпит пред ДАИ, а след него и практически изпит пред ДАИ.

Цена

350.00 лв.
  • крайна цена, без никакви допълнителни такси, включваща цялото обучение и всички изпитни такси.

Записване

Можете да се запишете всеки ден, включително събота и неделя, след като ангажирате удобен за вас ден и час на тел. 0887 723 162 и посетите офиса на Auto Training на адрес: София, ул „Княз Борис I“, № 198 /Метростанция „Лъвов мост“/

Ако имате въпроси не се колебайте да ни се обадите. Ако искате да го отложите за по-късно натиснете бутона и запазете контакта.